Soft: v10b
Sieć: Play
Zaproszone osoby: 49
Model telefonu: KU990
Wysłany: 2009-02-28, 16:45
jak bedzie troche czasu (w tym tygodniu) zapodam kilka nowych poradnikow z wykorzystaniem programu :-D Sam w sobie sluzy do przegladania wbudowanych w telefon plikow
_________________ Gość jeżeli Ci pomogłem albo wstawilem ciekawe rzeczy, to nie myśl że jestem abstynentem... postaw piwo
folder LGAPP jest folderem systemowym bez którego nasz telefon sie nie obedzie (gdyż są w nim programy dialpady itp)
folder LGAPP znajdziesz tylko z poziomu komputera podłączając telefon w trybie usługa danych .. przu uzyciu programu takiego jak EFS MEDIA BULIDER
znajdziesz go w górnej belce (belka telefonu)
...
łącząc sie z tym programem mamy mozliwosc podmiany systemowych plików usunięcie standardowych tapet itp...
Kanarek-masz piwko. Cooba Ty też browarka dostajesz. A teraz pytanie za 1000 punktów:
Zmiana softu bez utraty gwarancji dzięki zrobionemu backup-owi. Wgrywając takiego backup-a do tel. zmiana czasu systemowego na taki jaki miał oryginalny soft. Wiem że to niewypał ale pomysł niezły. Pokombinuje sobie z tym później
to wszystko zależy od serwisanta czy sie dopatrzy czy nie ale zwylke nie zwracają na to uwagi byle by odpalał telefon i żeby miał motyw klasyczny ustawiony ...
bo jak by wziął w łape telefon i ujrzał by vtocco ... to gwarancje by anulował
Aha dzięki za wszelkie wskazówki. Jeszcze jedna sprawa: Kanarek ty masz soft v10g open, Open czyli można wszystkie karty sim ładować (wszystkie sieci)? Poprawcie mnie jak się myle... Bo ja niestety ograniczam się do pisania virusów w BAT-ach
Pozdro dla wszystkich