Soft: v10b
Sieć: Play
Zaproszone osoby: 10000
Model telefonu: KU990
Wiek: 19 Dołączył: 24 Lis 2008 Posty: 824 Piwa: 557/49 Skąd: z nienacka
Wysłany: 2009-02-15, 00:23 LG KU990 EFStool
LG KU990 EFStool
To bardzo przydatny program do łączenia Viewty z PC. Umożliwia dostęp do plików systemowych a dzięki temu m.in zmianę motywów i wgrywanie multimediów na telefon gdy nie mamy karty pamięci.
Kod:
Zarejestruj się aby zobaczyć ten link lub tekst.
Ostatnio zmieniony przez POP 2009-02-18, 19:30, w całości zmieniany 1 raz
to jest bardzo fajny programik ;-)
mozna miedzy innymi wyciszyc aparat :-P
ktory jest wkurzajacy :-| przez te dzwieki
bo jak sie chce zrobic zdjecie z serii "ukryta kamera" to dupa :-(
bo slychac
_________________ masz problem to pisz do mnie
jak pomoglem to daj piwko ;D
Ostatnio zmieniony przez POP 2009-02-18, 19:31, w całości zmieniany 1 raz
szopa93
Wiek: 18 Dołączył: 28 Mar 2009 Posty: 5 Postawił 3 piw(a) Skąd: Miasto Kłodawa
Wysłany: 2009-03-29, 19:28
Mam pytanie jestem nowy ale LG mam juz od jakis 4 miesiecy i chce dowiedziec sie jak np zmienic motyw w telofoniku uzywajac do tego programu... Próbowałem juz to zrobic lecz tylko pokopalem w telefonie oprogramowanie i wyświetlał mi sie tylko żółty ekran co mam zrobic zeby tego uniknac...
P.s Dodaje iz mam telefonik z sieci play z oprogramowaniem v10b
Wiek: 22 Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 424 Piwa: 122/66 Skąd: PLAY ;p
Wysłany: 2009-04-27, 19:16
kowal2000 a jaki masz soft ? Bo ja np. mam 10vb z PLAY-a i sobie skopiowałem jeden dźwięk z aparatu (ten który mnie wkurzał najbardziej to shutter3.wav ) o ile mnie pamięć nie myli i całkowicie go usunąłem z fona a mimo to na liście wyboru jest i podczas pstrykania nie ma żadnych problemów i błędów więc możesz spróbować.
Oczywiście na swoją odpowiedzialność
_________________ Dziwisz się że istnieje takie wspaniałe FORUM ???
A ja się dziwie że jeszcze nie masz Play Fresh ^^
Gadu-Gadu: 7346412
Dołączył: 12 Maj 2009 Posty: 8 Postawił 1 piw(a) Skąd: Łódź, Bałuty
Wysłany: 2009-05-12, 21:50
mam pytanie (jestem nowy i jeszcze nie mam telefonu - bede miec ku990i) - czy ten program jest konieczny zeby wgrac styl? bo pobralem jakas paczke CYL z themami i tam w info jest napisane ze najpierw pakujemy pliki na karte pamieci a potem tym plikiem, a POP napisal w pierwszym poscie ze jest to do wgrania plikow jak sie niema karty pamieci
PS2. czy jest to trudne? Nie chce nic odwalic pierwszego dnia z telefonem
PS3. slyszalem ze jesli bede chcial sie z czyms takim pobawic musze wgrac soft OPEN. Moge prosic link do jakiegos downloadu i tutka jak to zrobic, bo nigdzie nie moge znalezc
pozdrawiam i sorry za (jak sadze) banalne i debilne pytania
1. Tak program jest potrzebny żeby np. wgrac motyw, skin odtwarzacza itp(ingerencja w sofcie= strata gwarancji)
2. Są to łatwe operacje jak będziesz postępował zgodnie z instrukcjami nie będzie problemów.
3. Soft OPEN nie jest potrzebny do wgrania jakiś motywów itp. Jest on potrzebny tylko jak chcesz miec w javie dostęp do danych z fona i chyba przy graniu w gry java przez bluetooth.
_________________ Pomogłem?? jeśli tak postaw piwko.
Wysłany: 2009-05-12, 23:47
Dzieki za odpowiedz, w takim razie jeszcze 2 pytania -
1. czy jak przywroce orginalne oprogramowanie to gwara powroci
2. czy ten soft open jest popularny wsrod user ? Czy jest przydatny? Np ten soft co ty masz (v10g) to open czy orginalny? z tego co wiem ja bede mial w ku990i soft v_10b (czy jakos tak) - czy warto go zmieniac?
1. czy jak przywroce orginalne oprogramowanie to gwara powroci
1. Większośc twierdzi że przed oddaniem phona na gwarancję, żeby się nie szczaili w servisie wystarczy wgrac backup'a, ale chyba jeszcze nikt tego nie sprawdzał i nie wiadomo czy ten sposób przejdzie.
bari napisał/a:
2. czy ten soft open jest popularny wsrod user ? Czy jest przydatny? Np ten soft co ty masz (v10g) to open czy orginalny? z tego co wiem ja bede mial w ku990i soft v_10b (czy jakos tak) - czy warto go zmieniac?
2. Raczej nie większośc userów ma oryginalny soft,
-przydatny jest jak już wcześniej pisałem np. w javie dostęp do danych z fona i chyba przy graniu w gry java przez bluetooth.
-Ja mam soft oryginalny z orange.
- To zależy od użytkownika, na razie nie jest mi potrzebny soft OPEN ale jak jeden z userów napisze poradnik jak wgrac soft OPEN to może się spróbuje.
_________________ Pomogłem?? jeśli tak postaw piwko.
Wysłany: 2009-05-14, 13:15
dzieki za odpowiedz
ps. znalalzem gdzies soft open na jakiejs zagranicznej stronie, ale z opisu to nie bylo jakis innowacji, tylko obsluga google maps (albo earth, niepamietam) w menu - i tyle
// Podziękuj też
piwem. Robert4451
Ostatnio zmieniony przez Robert4451 2009-05-14, 14:17, w całości zmieniany 1 raz