Info:
Aby zmienić hasło logowania należy odnaleźć w pliku params.xml linijkę z:
Kod:
Zarejestruj się aby zobaczyć ten link lub tekst.
i zmienić wartość 12345 na dowolny kod.
Tak samo w tym pliku możemy zmienić nazwę użytkownika wystarczy znaleźć linijkę z:
Kod:
Zarejestruj się aby zobaczyć ten link lub tekst.
występuje 2 razy pierwszy raz przy parametrze user, a drugi przy sprstr1. W pierwszym przypadku jest to nazwa widoczna na ekranie logowania za drugim w menu start.
W tym pliku można wszystko sobie pozmieniać dla większej wygody (nie używać polskich znaków). Aby znaleźć więcej dep'ów i id do skrótów należy ich poszukać w pliku pl.xml z naszego softa, a ikonki są w folderze Icons (aby je podejrzeć należy np. przeciągnąć dany plik *.swf do przeglądarki z pluginem flash).
Aby wyłączyć skróty "active" na ekranie logowania należy zmienić wartość parametru &lp_aa_func=2& z 2 na 1.
Aby wybrać za który motyw mamy podmienić trzeba zmienić nazwę pliku Windows7Ultimate.swf na theme_bgX.swf X=
1 - Klasyczny
2 - Błyszczący
2 - Morski
Instalacja:
1. Tapeta musi być wybrana na "Użyj motywu"
2. Podłączamy się przez EFS MEDIA BUILDER
3. Wgrywamy wszystkie pliki z archiwum z folderu Windows7Ultimate do katalogu LGAPP/media/swf/theme
4. Disconnect, reset
5. Zmieniamy motyw na:
theme_bg1.swf - Klasyczny
theme_bg2.swf - Błyszczący
theme_bg2.swf - Morski
Instalacja CYL:
Należy w pliku ThemeList.xml dopisać linijkę:
Soft: v10b OPEN
Sieć: Play
Gadu-Gadu: 9308283
Model telefonu: KU990i
Wysłany: 2009-09-17, 18:42
skoro nie da sie normalnie to raczej nie przestawisz ikon chyba ze w themie pozmieniasz pare rzeczy
PS: Eselter mam pewien problem wrzucilem all pliki gdize trzeba i motywu nie mam
toplovers
Sieć: Plus
Model telefonu: KU990
Wysłany: 2009-09-19, 14:23
Zrobiłem wszystko jak trzeba i nie widze nigdzie tego tematu....gdzie jest w ogole plik ThemeList.xml ???? O co chodzi w tym 5 punkcie??? Mogłbys wyjasnic to troche jasniej???
mam pytanko jestem nowy w tego typu konfiguracji z motywami ;p odrazu mi się to kojaży z programowaniem C++ jakimś ;p he i mam obawy ze coś zchrzanie ;p
te motywy tylko przez kabelek można wgrywaĆ ?
przez adapter Sd nie da rady ?
jeśli da rade to co i jak prosił bym