Model telefonu: KU990
Wysłany: 14 minut temu To forum istnieje dzięki reklamom
Mam coś specjalnie dla Ciebie ;)
SZaBaT97
Sieć: Play
Gadu-Gadu: 1166136
Model telefonu: KU990i
Wysłany: 2010-06-08, 19:26
No wygląda ciekawie, Dam piwko i ide testować ;D
[ Dodano: 2010-06-08, 19:52 ]
o w dupę stary! Zaje***** motyW! nie wiem czy twój ale świetny!
[ Dodano: 2010-06-09, 12:08 ]
Dobra, motyw już mam jeden dzień i kumam motyw więc napiszę o nim.
Motyw jest bardzo płynny, ma szybkie menu(tak jak w standardowym menu), ale w lepszej jakości i świetnym pomyśle wysuwania go. Z góry na dół. Widgety chodzą bardzo płynnie jak się je przesuwa, ale jest mała wada. Na palca telefon chodzi wolniej, na patyczka BoooSSKo! Na menu poziomym można się pogubić, ja jeszcze się zastanawiam co gdzie jest, ale trzeba przywyknąć. Niby motyw prosty, ale świetny. Dobry był też pomysł z tym, aby zmienianie obrazków bezpośrednio z ekranu było takie: przesuwasz patyczka, a ekran po sekundzie sam płynnie schodzi na następną tapete. Czyli, że nie jest w całości uzależnione od palca, tylko jeden krótki ruch.Co by tu więcej pisać... tapety wgrane są genialne, a tapete pod menu itd... jest ładny kwiatuszek Słonecznik ;DZamiane na menu poziomie można też za pomocą pokrętła wykonać ;D Gorąco polecam motyw!