Info:
Wymagana karta pamięci!
Można ustawić hasło do każdego miejsca w menu. Wystarczy w pliku swf\functions-fr.xml przy danym odwołaniu do miejsca w menu zmienić wartość task protected="0" na task protected="1". Hasło zmienia się w tym samy pliku na samej górze root protection="0123" zamiast 0123 wpisujemy swoje hasło.
Są trzy typy tapet (UnderGlass, MuvCtrlTH, Wallpapers) do zmiany w Custumizer w menu na telefonie.
Motyw ciutkę poprawiony przeze mnie i przetłumaczony
Instalacja:
1. W trybie "Pamięć masowa" kopiujemy folder muvctrl do głównego katalogu na kracie pamięci
2. Przełączamy na tryb "Usługa danych" i podłączamy się przez EFS MEDIA BUILDER
3. Wgrywamy cały folder swf do LGAPP/Media
4. Disconnect, reset
Mam problem z ta skórką... wrzucilem ja zgodnie z opisem ale przed tym naszescie zrobilem backupa tego folderu gdy zmieniam w telefonie na inna skórkę oferowana przez muv ctrl i ikony to po resecie telefonu niestety resetuja mi sie ustawienia poczatkowe skorki ;/ czyli ten motyw SOS... jest jakas rada aby nie przywracalo ustawien fabrycznych?
z góry dzieki za odpowiedz
stawie piwo jak ktos rozwiąże ten problem
Pozdrawiam
witam wszystkich to moj pierwszy post... mam pytanie za jaki motyw to sie zamieni?? moge 2 na raz miec wgrane zmodyfikowane?? mam juz vtocco czy cos takiego
damian8700
Soft: v10g
Sieć: Era
Model telefonu: KU990
Wiek: 23 Dołączył: 19 Wrz 2009 Posty: 8 Postawił 2 piw(a)
Wysłany: 2009-10-24, 16:11
mam pytanko a jesli mam wgranego theme managera to mozna wgrac ten motyw i czy osobno czy mozna jakos w menagera go wgrac ?????????????
Soft: v10b OPEN
Sieć: Play
Zaproszone osoby: 26
Gadu-Gadu: 10533877
Model telefonu: KU990i
Wiek: 18 Dołączył: 09 Sie 2009 Posty: 964 Piwa: 248/29 Skąd: się biorą dzieci
Wysłany: 2010-03-01, 18:31
ema. czy głebsze menu "gry i aplikacje" też jest poziomo ??