Ja mam pewien problem bo nie wiem gdzie znajduje się to "LGAPP/Media/swf" :!: :!: :!: Bardzo prosze o pomoc :!: :!: :!: :!: :!: :!: :-?
[ Dodano: 2009-11-11, 12:41 ]
Ja mam pewien problem bo nie wiem gdzie znajduje się to "LGAPP/Media/swf" :!: :!: :!: Bardzo prosze o pomoc :!: :!: :!: :!: :!: :!: :-?
Soft: v10g
Sieć: Play
Model telefonu: KU990
Wysłany: 2009-11-11, 14:10
Musisz podłączyć telefon przez program EFS Media Builder albo EFS Module Builder, gdzieś na forum powinien być ten program i instrukcja. Pamiętaj, że jest to ingerencja w soft i tracisz gwarancję.
Instalacja:
1.Z folderu Resources wszystkie pliki kopiujemy do "LGAPP/Media/swf"
2.Z folderu Theme wszystkie pliki kopiujemy do "LGAPP/Media/swf/theme"
Witam
Motyw zajefajny
1. podstawowy minus to ze po wylaczeniu/wlaczeniu zmianie motywu nic nie zapisuje z ustawien, moze autor umie to jakos zmienic
2. tapety ktore mozna uzywac w tym motywie znajduja sie w katalogu theme\walkman\backgrounds; teraz pytanie czy jak chce wrzucic swoje to jakies konkretne nazwy musze zrobic czy poprostu wrzucic jak leci z roznieniem na L/P czy trzeba to edytowac w jakims pliku, bo niektore sa poprostu beznadziejne
pozdrawiam
scigacz220
Sieć: Era
Gadu-Gadu: 3920913
Model telefonu: KU990i
Wysłany: 2010-01-27, 23:50
Panowie Drodzy prosiłbym o nakierowanie co źle robię- otóż skopiowałem wszystko jak trzeba tzn. zmieniłem na TOTO, w tym zółtym trybie sobie ładnie wrzuciłem te pliczki i ... tylko jak daję pokaż na motywie srebrnym to działa mi motyw, a tak to wogóle nie mam menu... Czarny śmiga normalnie... Czy mam wyrzucić theme_bg inne i zostawić tylko jeden czy jak bo już głupieję...
Soft: v10b OPEN
Sieć: Play
Zaproszone osoby: 26
Wiek: 18 Dołączył: 09 Sie 2009 Posty: 975 Piwa: 249/28 Skąd: się biorą dzieci
Wysłany: 2010-01-28, 01:06
theme_bg zamieniasz nazwę tego pliku zgodnie z tym za jaki motyw chcesz wgrać
czyli:
jak chcesz swój motyw wgrać za czarny nazwę pliku theme_bg zamieniasz na theme_bg1
jak chcesz swój motyw wgrać za srebrny nazwę pliku theme_bg zamieniasz na theme_bg2
jak chcesz swój motyw wgrać za błękitny nazwę pliku theme_bg zamieniasz na theme_bg3
Wysłany: 2010-01-28, 13:34
A to ja tak mam za błyszczący drugi profil... w katalogu theme mam folder walkman i te pliki theme_... więc czemu tylko na podglądzie działa... a tak to wogóle.... Niewiem, Ramzesie jak dasz rade jeszce coś pomóc to będę wdzięczny , jak nie to spróbuje wgrać całego theme managera i będzie po sprawie... dzienx z góry pozdro:)
[ Dodano: 2010-01-28, 14:16 ]
Dodam też że zrobiłem to nawet wg instrukcji wideo:D i opisów:D A ogólnie to przy wybraniu motywu mam dalej czarny jakby...