Info:
Aby zmienić hasło dostępu do menu edytuj plik settings.xml w katalogu iPhoney_files\xml
Zamiast 1234 wpisz swoje hasło w tej linijce:
<item passcode="1234">
I w tym samym pliku wyłącza się żądanie hasła (on-włączone; off-wyłączone hasło) w linijce:
<item on_off="on">
W tym samym pliku można zmienić wygląd kalkulatora, kalendarza i paint'a
S (podstawowy) wygląda tak:
a vPaint tak:
Instalacja:
Należy zmienić nazwę pliku iPhoney 1.9.swf na theme_bgX.swf X=:
1 - Klasyczny
2 - Błyszczący
2 - Morski
1. Tapeta musi być wybrana na "Użyj motywu"
2. Podłączamy się przez EFS MEDIA BUILDER
3. Wgrywamy wszystkie pliki z archiwum do katalogu LGAPP/media/swf/theme
4. Disconnect, reset
5. Zmieniamy motyw na:
theme_bg1.swf - Klasyczny
theme_bg2.swf - Błyszczący
theme_bg2.swf - Morski
Instalacja CYL:
Należy w pliku ThemeList.xml dopisać linijkę:
Kod:
Zarejestruj się aby zobaczyć ten link lub tekst.
Dialpad:
Download:
Kod:
Instalacja:
1. CYL
- Plik iPhone Dialpad.swf należy skopiować do folderu Dialpads (na karcie pamięci).
I dopisać linijkę do ThemeList.xml
Kod:
Kod:
2. Normalną metodą
- Należy zmienić nazwę pliku iPhone Dialpad.swf na Dialpad.swf i wgrać poprzez EFS do LGAPP\Media\swf
Swietny motyw ale ma pare niedociagniec a mianowicie:
Z tego co zauwazylem to kalendarz i kalkulator maja czarna czcionke, tak wiec wogole nie widac cyfr na tym czarnym tle.
Rowniez przy wyborze numeru do dzwonienia, wpisywanie nachodzi na ekran glowny i jest czarna czcionka tak wiec znow nie wiele widac.
Czy mozna jakos zmienic te niedociagnienicia? Dodam ze jestem totalnym laikiem jesli chodzi o te wszystkie manipulacje
Mam rowniez pytanie czy w tym motywie mozna mienic inny motyw z pozycji telefonu? Bo niestety nie znalalazlem takiej opcji i musialem zamieniac pliki W EFSTools.
Soft: v10b
Sieć: Inne
Model telefonu: KU990i
Wysłany: 2009-08-28, 23:01
Cytat:
Mam rowniez pytanie czy w tym motywie mozna mienic inny motyw z pozycji telefonu? Bo niestety nie znalalazlem takiej opcji i musialem zamieniac pliki W EFSTools.
To powinno rozwiązać większość twoich problemów z motywem (wybierasz inny dial pad i już widać numerki) a co do kalendarza i kalkulatora to ja nie mam takiego problemu.
Model telefonu: KU990i
Wysłany: 2009-08-28, 23:07
to co napisalez juz wiem ale jak sciagam ta cala paczke nie ma pliku tego co trzeba mu nazwe zmianic i napisz dokladniejsza instrukcje ;/
co chwile musailem wpisaywac haslo
potem przekieroanie na 2 strone z tam tad po kliknieciu w donwload bylo przekierowanie na strone z haslem
i tak w kółko
Zniwiarz1331 Zuploaduj ten plik na odsiebie.com ale wpierw go spakuj w rar bo nieda się go pobrać zamiast pobierać przeglądarka go odtwarza na stronie !
Soft: v10d
Sieć: Era
Model telefonu: KU990
Wiek: 18 Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 276 Piwa: 374/21 Skąd: Stolica
Wysłany: 2009-09-07, 22:57
Oj ludzie macie problemy. A to z serwera nie umiecie ściągnąć a to wielka przeszkoda jak wam w przeglądarce się otwierać. Ja nie wiem jak wy to chcecie potem wgrać na phona..